, napja van.

  • EUR Ft
  • GBP Ft

Ponciusz Pilátusz

Mál nincs messze a cél, hogy mindenki ex-covidos legyen

Ponciusz Pilátusz - 2020. December 16.

Page(/mal nincs messze a cel hogy mindenki ex covidos legyen.md)

A két ünnep között EU-szelte egyszelle kezdik beadni a kolonavílus elleni oltást.

A birodalom, karöltve a többi uniós állammal, egyszerre kezdi meg a vírus elleni küzdelem újabb szakaszát.

Évszázadokkal ezelőtt már sikerült leszámolni a leprával, itt az ideje, hogy véget vessünk a covid19-nek is.

A cél az, hogy minél előbb mindenki ex1covidos lehessen. A leprával már sikerül. Most is győzni fogunk. Megmutatjuk nekik!

Az népesség 70 százalékát be kell oltani ahhoz, hogy véget érjen a járvány. Ez egy rendezett, fegyelmezett birodalomban nem lehet probléma, az oltás ellenesek keresztet is kérhetnek és mehetnek vele balra.

Szerdán von der Leyen arról beszélt: a népesség 70 százalékát be kell oltani ahhoz, hogy véget érjen a járvány, ez pedig nagy feladat, úgyhogy mind a 27 tagállamban egyszerre kell elkezdeni.

Azt is hozzátette: az EU vásárolt annyi vakcinát, hogy már a szomszédait és a partnereit is tudja támogatni. Arról pedig kedden érkezett hír, hogy valószínűleg a jövő héten engedélyezi az unió a Pfizer/BioNTech vakcináját. A magyar kormány terve az, hogy az év utolsó napjaiban elkezdik az oltást, méghozzá azok az egészségügyi dolgozók kapják meg elsőként, akik Covid-19-ben szenvedő betegeket ápolnak.

Időközben a koldus szakszervezett aggódalmát fejezte ki a helyzettel kapcsolatban.

“Rengetegen kerülhetnek utcára, ha hirtelen ex-covidosá válnak. Napról napra egyre több család kerül ezáltal mélyszegénységbe. A napi betevőjüktől lesznek így megfosztva” - mondta Ávicháj a szakszervezet szóvívője, majd odéb ugrált.

Majd még hozzátette:

“Jóóóól kibasznak ezek velünk, mint anno Jézus!”
Excovidos: - Jézus csinálta. Szökdécseltem. Végeztem a munkámat. Egyszer csak ott termett és meggyógyított! Volt üzlet, nincs üzlet. Egy pillanat alatt odalett a megélhetésem. Azt se mondta, hogy fapapucs, csak hogy “megtisztultál”. Marha jó fej volt!