, napja van.

  • EUR Ft
  • GBP Ft

Fikusz Kukisz

Lucas Film (Disney) tele fossa a nyakunkat Szar Wars sorozatokkal

Fikusz Kukisz - 2020. December 11.

Page(/lucas film disney tele fossa a nyakunkat szar wars sorozatokkal.md)

Nem csoda, ez történik ha megemésztik a sok negatív kommentet ami a folytatás trilógia kapott.

De ezt a dögunalomosán lassú Mandalorian sorozat megváltó Baby Yoda sikerének is köszönhetjük. Spinoff készül Ashoka Tanoról, valamint az Új Köztársaság „rendőreiről” is, Rangers of the New Republic címen. Lesz animációs sorozat is The Bad Batch címen.

Star Wars: Andor címen a Zsivány Egyesben Diego Luna által játszott karakter kap egy sorozatot. The Acolyte című a Jedik múltját kutatja. A Droid Story feltehetőleg robotokról szol majd, és visszatér Hayden Christensen Darth Vaderként és Ewan McGregor Obi Wanként a róla elnevezett sorozatban ami arról fog szólni, hogy

A Tatooine-on Obi Van csöves remeteként issza magát matt részegre minden este Mos Eisley cantina bárban és akkor van az obi amikor már haza se tud menni a saját lábán.

és hogy miként jön a képbe Darth Vader, azt el se tudom képzelni, de nem is akarom.

Bár a Solo mint film megbukott, de a Lucasfilm (Disney) tudja mitől döglik a légy és megdobják a listát egy Lando Calrissian sorozattal is.

Anime sorozat is lesz Visions címen azért mert kellenek az ázsiai rajongok akik nem túlzottan vannak oda a Star Wars-ért.

Film is készül, 2023-as bemutatóval, Rogue Squadron címen a vadászgépek pilótáiról, amit Patty Jenkins (Wonder Woman) rendez.

A Lucas Film (Disney) inkább pékeket oktathatna a filmezés helyett, mert jelenleg buktát tudnak igazán gyártani.

Továbbá jönnek az eddig beigért Marvel szuperhős sorozatok, mint az már köztudott, bár engem nem érdekelnek, írjon róluk más.

Legvégül ötödik részt kap az Indiana Jones és a jön az Alien sorozat is. Igen jól hallottátok Disney’s Alien.

UI. Én egy kiégett Star Wars rajongó vagyok.